Wednesday, September 2, 2009

THERE FOR TOMORROW!!




he is soo mine =)

Christopher Kamrada - charming drummer in THERE FOR TOMORROW band =)


THERE FOR TOMORROW - 'No More Room To Breathe'

check this out

video


motif utama plg ke rumah ujong mgu lepas (-_*)

huhuhu...

secare zahir dan nyatanya aku mmg nak blek umah coz nak pose same2 dgn family.. al mklumla,, time first pose haritu aku x pat blek umah so agak excited la.. tapi aku sbnarnye ade
'hidden agenda' =p !! nak tau ap dye? hahaha jeng3...... dri segi batinnya aku blek sbb aku nak usha2 umah MR.S!! *blushing* x pat usha dye,, usha umah pon jadilah.. =x mmg amat menggunungla hrapan aku supaye dy ade kat umah.. time otw nak ke rumah tu aku jeling2 la umah dye.. usha kete wira colour orange hitam dye yg mencapap tu.. kalo nak tau time tu aksi aku x ubah mcm sorg spy professional =] ambek angle plg cun (disebalek rimbunan pokok2 serai x jaoh dri rumah dye) supaye clear pandangan aku..

tapi,,

aku hampe..
;( luluh dan runtun hatiku.. sob3.. dorg 1 family sume blek umah kat JB.. sbnrnye aku dh dpt agak dorg xde umah tpi tu la kate org ikutkan nafsu menggedik tuh =p adoyai! gue kepingin bangat mau lihat mukanya sih!! so,, kempunan la aku nmpaknye dlm menempuh pose selame 3 hari setengah kat umah.. org len time pose mengidam makanan aku mengidam laen..

mood : BOSAN@TAK TERKATE..naseb..naseb...huh!