Wednesday, September 2, 2009

THERE FOR TOMORROW!!




he is soo mine =)

Christopher Kamrada - charming drummer in THERE FOR TOMORROW band =)


THERE FOR TOMORROW - 'No More Room To Breathe'

check this out

video


motif utama plg ke rumah ujong mgu lepas (-_*)

huhuhu...

secare zahir dan nyatanya aku mmg nak blek umah coz nak pose same2 dgn family.. al mklumla,, time first pose haritu aku x pat blek umah so agak excited la.. tapi aku sbnarnye ade
'hidden agenda' =p !! nak tau ap dye? hahaha jeng3...... dri segi batinnya aku blek sbb aku nak usha2 umah MR.S!! *blushing* x pat usha dye,, usha umah pon jadilah.. =x mmg amat menggunungla hrapan aku supaye dy ade kat umah.. time otw nak ke rumah tu aku jeling2 la umah dye.. usha kete wira colour orange hitam dye yg mencapap tu.. kalo nak tau time tu aksi aku x ubah mcm sorg spy professional =] ambek angle plg cun (disebalek rimbunan pokok2 serai x jaoh dri rumah dye) supaye clear pandangan aku..

tapi,,

aku hampe..
;( luluh dan runtun hatiku.. sob3.. dorg 1 family sume blek umah kat JB.. sbnrnye aku dh dpt agak dorg xde umah tpi tu la kate org ikutkan nafsu menggedik tuh =p adoyai! gue kepingin bangat mau lihat mukanya sih!! so,, kempunan la aku nmpaknye dlm menempuh pose selame 3 hari setengah kat umah.. org len time pose mengidam makanan aku mengidam laen..

mood : BOSAN@TAK TERKATE..naseb..naseb...huh!

Thursday, August 27, 2009

ceritera blog ini..

wee~

aku baru j create blog ni,, kat klas mgt tadi.. kalo x, tak de maknenye.. ade gak mmber2 ajak join blogger tapi aku j yg malas.. so far,, aku agak excited la.. rse2 nye smpai miss nur huda nak check je mgu dpan coz bile dah dewase ni,, (ceyh2 bajet dah matang) aku jdik kurang brminat dgn hbngan di alam maya ni.. lebih menjerumus kpd hbngan yg real ;) .. my space dgn friendster pon dah lame aku x bukak.. hmm,, brbalik kpd kekecohan dlm klas aku td time wat blog ni la.. msg2 excited.. al maklumla, ustaz aku time part 2,, ustaz nawawi prnah ckp "sape yg x de blog lagi dye org yg x brtamadun".. so, dak2 ni terase dah brtamadun la dgn trciptanya blog diri msg2.. plg kecoh sekali sape lg klo bkn scandal 'PM kecil' mstilah AWIN! hahahaha.. mmg suare dy je yg dengar.. sometimes tu ade ar dgr jgk bersin NAB.. sape x knal bersin nab.. peccooooo!! lbey kurg ah bunyi dy.. terase dah mndarat kat bulan ;) .. si SAL plak sebok nak amek hati angah dy,, YATIE.. nek berbulu aku dgr sal bahasekan diri dye 'mak itam' bile ckp dgn yatie.. yg sadisnye tu,, mak itamnye x tengok pon lagi pak itamnye camne? x ke plik tu.. ape2 lah sal,, klo dah jodoh x kemane.. ;) .. jgn pulak bile dah dpt nnti ko plak yg lari! bahahahaa


in this photo : from left: yatie, awin, anys, annie [masked rider], fariha, nab, aeyn..

BM D3 C2